NL Juristen
Oprecht betrokken

We zijn al sinds 2004 actief in deze branche. Ons onderscheidend vermogen? De oprechte betrokkenheid bij mens en organisatie en de balans tussen een persoonlijke en zakelijke benadering.

Toegevoegde
waarde

We werven voor alle denkbare rechtsgebieden en posities, variërend van juridische medewerkers en bedrijfsjuristen tot legal counsels. Onze opdrachtgevers zijn actief binnen het bedrijfsleven en bij overheden; dus in de volle breedte van de markt. We zijn van toegevoegde waarde voor partijen die een jurist zoeken en voor juristen die een (tijdelijke) werkgever zoeken.

Kenmerkend voor
NL Juristen

  • Alles draait om oprechte persoonlijke aandacht
  • Focus op duurzame relaties
  • Eerlijk en betrouwbaar
  • Nemen de tijd voor kennismaking
  • Constructief en communicatief
  • Denken ook buiten de gebaande paden

Verstaan en
begrijpen

Voor ons staat matchen gelijk aan het verstaan en begrijpen van de ander en het vinden van de juiste klik tussen partijen. Discreet, eerlijk en integer bemiddelen vinden we vanzelfsprekend. We geloven in transparante communicatie en laten het ook weten als we geen mogelijkheden voor een match zien. Matchen weegt zwaarder dan plaatsen. Snelle en directe terugkoppeling houdt het complete proces voor alle partijen soepel, efficiënt en constructief.

Tessa van Steijn

Kenmerkend voor Tessa is haar ondernemende, professionele en initiatiefrijke aanpak. Ze geeft sturing aan het proces, is resultaatgericht en overziet zowel de grote lijnen als de kleinste details. Kandidaten en opdrachtgevers ervaren haar in het contact als enthousiast, communicatief, energiek en doortastend.

Kom jij
ons versterken?

Ter versterking van onze organisatie zoeken wij een: Senior Accountmanager Legal - Intern
Bekijk de vacature

Oprecht maatschappelijk
betrokken

Maatschappelijke betrokkenheid bij mens en samenleving is voor ons inherent aan bemiddeling. Het aan het werk helpen van kandidaten en het helpen van opdrachtgevers met het vinden van de juiste kandidaat; dat is voor ons maatschappelijk verantwoord ondernemen in de praktijk.
 
Dat geldt ook voor het feit dat we zijn aangesloten bij Charity Club Bollenstreek (CCB); een regionaal zakelijk netwerk van ambassadeurs en kartrekkers. De opbrengst van alle georganiseerde (netwerk)events en clubavonden gaat volledig naar goede doelen.