Nieuwe uitdaging?
NL Juristen

Zoek je een tijdelijke of vaste baan als jurist? Heb je voorkeur voor een bemiddelingsbureau waar jouw persoonlijke carrièrekansen centraal staan? We gaan graag met je in gesprek.

NL Juristen

Oprecht gedreven
bemiddeling

Zoek je werk als jurist en wil je weten wat we voor je kunnen doen? Benader ons vrijblijvend.

Ben je al bekend met NL Juristen? Ook dan kun je contact met ons opnemen. We blijven graag op de hoogte van jouw loopbaanontwikkeling en denken actief mee.

Contact NL Juristen

1
Contact en inschrijven
Neem vrijblijvend contact op. We reageren snel en initiëren een telefonische kennismaking om je situatie, drijfveren, vaardigheden, interesses en ambitie in kaart te brengen.
2
Afspraak en aansluiting
Zijn er concrete kansen die aansluiten op jouw profiel? Dan plannen we een persoonlijke afspraak in. Hierin bespreken we de details en maken we een weloverwogen inschatting.
3
Introductie bij opdrachtgevers
Lijkt er een match? Dan introduceren we je bij onze opdrachtgever. Dit gebeurt altijd in overleg, waarbij jouw privacy en voorkeuren voorop staan. We hechten veel waarde aan discretie en transparantie.

Meer dan een cv

Bij NL Juristen ben je veel meer dan een anoniem cv in een database. We zijn geen ‘doorschuivers’, maar echte bemiddelaars. We zien onszelf graag als partner in dit bemiddelingsproces. Dat betekent concrete en eerlijke begeleiding en advies.

Bijvoorbeeld over het sollicitatiegesprek, de arbeidsvoorwaarden of je persoonlijke presentatie. We informeren je uiteraard continu over de voortgang van de bemiddeling. Ben je enthousiast over onze persoonlijke aanpak en transparante bemiddeling? We horen graag van je.

Contact NL Juristen