CONTACT

NL Juristen B.V.
Slijkstraat 6
1381 BA, Weesp
Nederland

info@nljuristen.nl
+31 (0) 294 450900

KvK nr: 34214624      

 

VOLG ONS

ROUTEBESCHRIJVING

Navigatie

Bij gebruik van een navigatiesysteem kunt u het beste de Nieuwstraat invoeren. Parkeer uw auto zo ver mogelijk aan het einde van de Nieuwstraat. Loop de Nieuwstraat uit, de weg haaks op de Nieuwstraat is de Slijkstraat, sla rechtsaf, wij bevinden ons aan de linkerkant op nummer 6. NB Elke dinsdagochtend is er markt in de Nieuwstraat en kunt u niet in deze straat parkeren.

 

Routebeschrijving NL Juristen

Per auto vanaf de A1:
De verkeerssituatie op de A1 is op dit moment, door de werkszaamheden,  erg aan verandering onderhevig dus check zelf de meest actuele situatie. Neem afslag Muiden/Weesp en volg de borden Weesp.richting centrum. Vlak voor het appartementencomplex (met de naam Meidoornland). slaat u linksaf. U gaat de eerste weg rechtsaf, de brug over. Na de brug meteen weer rechts en vervolgens gelijk de eerste weg linksaf (= Achtergracht). Bij het  kruispunt gaat u linksaf. Aan het einde bij T-splitsing linksaf (=Nieuwstraat). Parkeer uw auto zo ver mogelijk aan het einde van de Nieuwstraat. De weg haaks op de Nieuwstraat is de Slijkstraat, sla rechtsaf, wij bevinden ons aan de linkerkant op nummer 6.

Per auto vanaf de A9:
Neem afslag Weesp en volg de provinciale weg N 236 Amsterdam-Bussum. Volg bij het grote kruispunt met de verkeerslichten de borden Weesp. Na 500 m rechtsaf richting centrum. Aan het einde bij de T-splitsing linksaf (=Nieuwstraat). Parkeer uw auto zo mogelijk aan het einde van de Nieuwstraat. De weg haaks op de Nieuwstraat is de Slijkstraat, sla rechtsaf, wij bevinden ons aan de linkerkant op nummer 6. 

Met het openbaar vervoer (ca. 10 minuten lopen vanaf het station): 
Verlaat het station aan de voorkant (daar waar de taxi’s en bussen staan). Loop rechtdoor tot de Herensingel en ga linksaf. Daar waar de weg linksaf draait om onder het spoor door te gaan, slaat u rechtsaf de Stationsweg in. Ga linksaf de brug over en ga (na ongeveer 75 m) de tweede weg rechtsaf (=de Slijkstraat). NL Juristen is gevestigd aan de rechterkant op nummer 6.